Koetanssi Helsingissä

Me etsitään suomalaista tai Suomessa työskentelevää miestanssijaa jo aikaisemmin luotua duettoa Unattaching varten. Ihanteellisella tanssijalla on vahva nykytanssitekniikka ja vankka kokemus esiintyjänä.

Unattaching on lyhyt duetto, joka alunperin luotiin vuonna 2006 ja uudelleen työstettiin 2012 kansainvälistä kiertuetta varten.

TaikaBox on muuttamassa Walesista Ouluun kesällä 2015 ja pyrkii kehittämään kaksikansallisia projekteja Walesin ja Suomen välille. Tämä koetanssi on siis hyvä mahdollisuus tutustua meidän työskentelyyn ja yleisesti luoda pohjaa yhteistyölle myös tulevaisuuden projekteja silmällä pitäen.

HUOMIO! Koetanssi on siirretty Helsinkiin ja järjestetään Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tiloissa 27.2.2015 klo 10-14. Teoksen harjoitukset ovat Oulusssa 23-27.3, 31.3 ja 7-8.4.

Teos esitetään Pariisissa 11.4. Recontres Essonne Danse -festivaalilla. Muita mahdollisia esityksiä sekä Suomessa että kansainvälisesti myöhemmin 2015/16.

TaikaBox maksaa palkkiot Britannian taksojen mukaisesti sekä kaikki harjoituksiin liittyvät matkat, asumisen ja päivärahat.

Lisätiedustelut ja koetanssiin ilmoittautumiset sähköpostitse Tanjalle: tanja at taikabox.com 9.2.2015 mennessä.

Lähetä CV, muutama lause siitä miksi olet kiinnostunut työskentelemään TaikaBoxin kanssa ja mitä mahdollisesti tuot projektiin. Lähetä myös videolinkkejä aikaisimista esityksistäsi.

Unattaching video löytyy Welcome-sivun kautta.

Leave a Reply