Koetanssi Oulussa 17.6.2015

Me etsitään paikallista tanssijaa osallistumaan uuden teoksen Between Coil and Recoil rakentamisprosessiin syyskuussa Oulussa. Teos tuotetaan yhteistyössä JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen ja Theatr Harlechin (Wales) kanssa sekä Arts Council of Walesin ja Coreo Cymrun tuella. Teoksen alustava tutkimuskausi järjestettiin Walesissa toukokuussa, josta voit lukea lisää:http://taikabox.com/performance/between-coil-and-recoil/

Teos perustuu ihmisen sisäisen maailman tutkiskeluun ja sen fyysiseen ilmaisuun. Tuotantotiimiin kuuluvat koreografi/tanssijat Tanja Råman ja Johanna Nuutinen, digitaalitaiteilija John Collingswood, äänitaiteilija Nick Davies sekä visuaalisen alan taiteilija Hannu Karjalainen. Teoksessa sulautuvat yhteen tanssi, interaktiivinen äänimaailma sekä visuaalinen ympäristö.

Työstämme teosta JoJon tuotantoresidenssissä 30. elokuuta alkaen. Between Coil and Recoil saa ensi-iltansa 16. syyskuuta JoJon ohjelmistossa Oulun kaupunginteatterin Vinttikamarissa.Tuotannon aikana me järjestämme avoimia harjoituksia säännöllisesti, jolloin paikalle saapuneet voivat seurata teoksen tuotantoprosessia tai jopa ottaa siihen osaa eri tavoin.

Olemme nyt siis etsimässä tanssijaa, joka voisi tulla mukaan teoksen rakentamiseen viikon ajaksi. Tämä voi olla joko yhtenäinen jakso tai viisi etukäteen sovittua päivää 30.8.-19.9. välisenä aikana. Tanssijalla tulisi olla hyvä tekninen osaaminen sekä avoin ja luova ote työskentelyyn ja improvisaatioon. Aikaisempi kokemus energiakentän kanssa työskentelystä jollakin muotoa on hyödyllistä.

Lisätiedustelut ja koetanssiin ilmoittautumiset sähköpostitse Tanjalle: tanja(at)taikabox.com 5.6.2015 mennessä.

Lähetä CV ja lyhyt perustelu siitä mitä sinä voit tuoda projektiin sekä mitä toivot siitä saavasi. Lähetä myös videolinkkejä aikaisemmista esityksistäsi.

KOETANSSI KULTTUURITALO VALVEEN TANSSISALI 1:SSÄ 
17.6. klo 11-15

Leave a Reply