Lasten ja nuorten DigiTanssi työpajat

TARKOITUS

TaikaBox ry:n DigiTanssi työpajojen tarkoituksena on teknologian avulla innostaa lapsia ja nuoria kokeilemaan tanssia ja liikkumaan.

TaikaBox ry:n pidempiaikainen tavoite on kehittää Oulusta kansainvälisesti merkittävä tanssin ja teknologian keskus, joka tukee uusien ja nuorten tekijöiden sekä ammattilaisten kehitystä tanssi/teknologian saralla, tuottaa korkealaatuisia projekteja sekä kehittää uutta yleisöä tanssille teknologian avulla. DigiTanssi työpajat tutustuttavat lapsia ja nuoria tanssi/teknologiaan ja luovat pohjaa yhdistyksen muulle toiminnalle lasten ja nuorten parissa.

 

SISÄLTÖ

DigiTanssi työpajat räätälöidään jokaista ryhmää varten heidän ikä, tausta ja taidot huomioon ottaen. Työpajat voidaan järjestää yksittäisinä tanssia ja teknologiaa esittelevinä työpajoina tai niistä voidaan koota pidempi ja syventävämpi kokonaisuus. Työpajojen pituus vaihtelee 60 minuutista kokopäiväiseksi intensiiviksi työskentelyksi. TaikaBox ry tarjoaa myös pidempiä residenssejä, joiden päätteeksi voidaan halutessa luoda esitys.

Työpajoissa opitaan uusia liikeratoja sekä luodaan omia tansseja ja interaktiivisia visuaali- ja/tai ääniympäristöjä liikkeen avulla. Työpajat sisältävät kehon lämmittelyä, luovia tehtäviä, lyhyiden liikesarjojen kehittämistä sekä niiden esittämistä ja keskustelua.

Tanja ja John ohjaavat työpajat yhdessä. Heillä molemmilla on useamman vuoden kokemus työpajojen ohjauksesta eri ikäisille ja tasoisille ryhmille. Tanjalla on myös opettajan koulutus sekä laaja kokemus tanssin opettamisesta aloittelijoista ammattitanssijoihin. Opetus työpajoissa paljolti perustuu osallistujien omaan luovaan työskentelyyn. Tällä pyritään kannustamaan osallistujia kokeilemaan ja laajentamaan heidän omaa fyysistä ilmaisua.

Lyhyt DigiTanssi työpajan esittelyvideo löytyy: https://youtu.be/28SpbPErJCo

 

TILA VAATIMUKSET

DigiTanssi työpajaa varten tarvitaan sali, joka on mahdollista pimentää/hämärtää. Projisointia varten tarvitaan joko valkoinen seinä taikka valkokankaan ripustukseen sopivat kiinnikkeet seinillä (puolapuut sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti). Voimme tuoda valkokankaan (10m x 4,5m) ja projektorin mukanamme. 

Perus DigiTanssi työpajan rakentamiseen tarvitaan noin 1 tunti ennen ensimmäisen työpajan alkua. Teknisesti vaativimmissa (esim. lattia projisoinnissa) rakennusaika kasvaa noin 2 tuntiin. Työpajan purkuun tulisi varata noin 30-60min työpajan jälkeen.

 

HINTA

Työpajan hinta riippuu työpajan pituudesta. Hintaan sisältyy työpajojen rakennus ja purku. Hinnat eivät sisällä matkakorvausta.

Koko päivän työpaja maksaa 600€/päivä. Tämä voi sisältää yhdelle ryhmälle järjestettävän pidemmän työpajan (max. 5 tuntia työskentelyä + rakennus ja purku) tai useamman lyhyemmän työpajan järjestämisen eri ryhmille (esim. 45-60min x 5 työpajaa + rakennus ja purku). 

Päivää lyhyempien työpajojen hinnat ovat neuvoteltavissa. 

(Hinnat päivitetty 31.10.2017)

 

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoa työpajoista sekä varaukset Tanja Råmanilta: 044 981 7348  tanja@taikabox.com

Tekniset tiedot John Collingswoodilta: 044 981 7387  john@taikabox.com

Vastaa