Alinan kesä Varjakassa

 

Alina on lukio-opiskelija Oulunsalon Varjakasta. Koulun ulkopuolelisen ajan Alina viettää mielellään tanssien. Päälajinaan Alinalla on baletti, mutta lukuisten tanssivuosien varrelle on mahtunut myös monia muita tanssilajeja. Tällä hetkellä Alina tanssii Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiivessä.

Alina työskentelee heinäkuun ajan TaikaBox ry:n johdolla Varjakakansaaressa siellä järjestettävien kulttuurihankkeiden parissa. Saaressa järjestetään mm. Warjakka Art Lab, Warjakan taiteilijaresidenssi sekä paikallisen Ervastinkylän kyläyhdistyksen Illallinen konttorilla -tapahtuma.
Saaren tapahtumia ja hankkeita voi seurata Varjakan kulttuurikanavalla, johon Alina tulee luomaan sisältöä heinäkuun aikana.

 

Alinan kesätyö mahdollistettu yhteistyössä kulttuuritalo Valveen kanssa

 

Vastaa