Danny Kenny

Hei, olen Danny! Aloitin äskettäin työharjoittelun TaikaBox ry:ssä

Opiskelen tällä hetkellä suomea OSAOssa – suomion tosi vaikeaa, mutta opin koko ajan uutta!Työharjoittelun tavoitteena on auttaa opiskelijoita sopeutumaan suomalaiseen työelämään ja kehittää heidän suomenkielen taitoja. On hienoa, että minulla on mahdollisuus työskennellä TaikaBoxissa ja luovassa ympäristössä.

Olen kotoisin Liverpoolista, Englannista. Muutin Ouluun kaksi vuotta sitten. Tyttöystäväni on oululainen ja meillä on 8 kuukauden ikäinen poika – kohta hän puhuu parempaa Suomea kuin minä!

Englannissa työskentelin käsikirjoittajana ja kirjoitin mm. komedia- ja komediadraamasarjoja eri tuotantoyhtiöille ja BBC:lle. Suomessa olen työskennellyt mm. Solar Filmissä ja Funfar Filmissä. Näissä molemmissa olen toiminut avustajana eri projekteissa sekä kehittänyt omia ideoitani.

Toivon, että voin käyttää taitojani TaikaBoxin luovien projektien kehittämiseen ja auttaa myös markkinoinnissa – aamut aloitan tanssimalla Morning Rave -tunneilla!

Danny

Vastaa